Skip to content

Simulaattorit

Digitaalisen autourheilun simulaattori-alustoja on useampia.
simucube
simlab
Heusinkveld
simgrade

EA SPORTS WRC

Rallipelien uusin tulokas

Lisätiedot

JULKAISTU : 3 MARRASKUUTA 2023
LUOKAT : RALLI
WRC_2023_game

EA Sports WRC sisältää 18 virallista sijaintia rallin maailmanmestaruussarjasta, sekä yli 600 kilometriä tietä sora-, asfaltti
ja lumipinnalla. Codemastersin kehittämän pelin uudistuksia on oman
ralliauton rakennukseen kannustava Builder-tila, sekä Dynamic Handling
System, joka tarjoaa entistä realistisemman rallikokemuksen. Pelaajilla
on mahdollisuus valita 10 nykyistä WRC, WRC2 ja Junior WRC -autoa, sekä 68 ikonista ralliautoa 60 vuoden ajalta.[2]

-Lähde: Wikipedia

iRacing

SM-tasolla kilpaillaan rata ja rallicross luokissa. Alustana toimii iRacing.

Lisätiedot

Julkaistu : 26 elokuuta 2008
Hinta : 7,8$< / kk
Luokat : rata ja rallicross
IRacing

iRacing on iRacing.com Motorsport Simulationsin kehittämä ja julkaisema ajosimulaatiopeli. Peli on julkaistu vuonna 2008 Windowsille.

Pelissä on yhteensä 74 laserskannattua rataa, joista yhdeksän on ilmaisia. Ilmaisista radoista neljä on ovaalin muotoisia ja kolme on tieratoja. Autoja on yhteensä 49, joista kahdeksan on ilmaisia.

iRacingin ympärille on rakennettu monipuolinen sivusto, jonka ympärillä koko homma toimii, statistiikkaa omasta ja muiden kuskien toiminnasta voi tarkkailla. Kisoja ja harjoituksia järjestetään jatkuvasti. iRacing on rakennettu valmiiksi paketiksi, jossa on mm. ranking systeemit ja törmäilyistä rangaistaan automaattisesti.

-Lähde: Wikipedia

Dirt Rally 2.0

Dirt Rally tarjoaa rallin ystäville hyvän pelialustan

Lisätiedot

Julkaistu : 26 helmikuuta 2019
Luokat : ralli
Dirt_Rally_2.0_artwork

Dirt Rally 2.0 on Codemastersin kehittämä simulaatiopeli. Peli on julkaistu Microsoft Windows-, PlayStation 4- ja Xbox One -alustoille 26. helmikuuta 2019

-Lähde: Wikipedia

Assetto Corsa

Rata-autoilun ystäville hyvä valinta on Assetto Corsa. Lisäksi AKK-Pohjanmaa ajaa aktiivisesti Assetto Corsaa ja järjestää alue kilpailuja.

Lisätiedot

Julkaistu : 8 marraskuuta 2013
Luokat : rata
Assetto_Corsa_Logo

Assetto Corsa (”kilpailuasetus” italiaksi) on italialaisen Kunos Simulazioni -studion kehittämä autosimulaattoripeli. Peli julkaistiin Windows -alustalle 8. marraskuuta 2013 ja koko peli 19. joulukuuta 2014. PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle peli julkaistiin Euroopassa 26. elokuuta ja Pohjois-Amerikassa 30. elokuuta 2016.

Kehittäjät ovat kertoneet työskentelevänsä läheisessä yhteistyössä sekä autovalmistajien että kilpatallien kanssa, muun muassa Porschen kanssa

-Lähde: Wikipedia

rFactor

rFactor tarjoaa realistista rata-autoilua. Lisäksi rFactoriin on saatavilla kotimainen eJokkis josta löytyy kotimaisia ratoja! Huom. radat ladataan erikseen!

Lisätiedot

Julkaistu : 31 elokuuta 2005
Luokat : rata ja jokkis
RFactor_logo

rFactor on Image Space Incorpotated -yhtiön luoma ajosimulaatiopeli. Peli perustuu eri autoluokkiin, joista voi valita mopoauton tai Formula 1 -auton väliltä haluamansa menopelin radalle. Peli sisältää useita Formula 1 -ratoja, jotka ovat Monza, Nürburgring, Shanghai, Silverstone, Barcelona ja Montreal.

rFactor on tunnettu pelin realistisuudesta, muokattavuudesta ja online pelaamisen mahdollisuuksistaan.

Peliin on julkaistu monia pelaajien kehittämiä lisäratoja ja -autoja. Suurin yksittäinen jakelusivusto rfactorcentral.com tarjoaa ilmaiseksi satoja autoja ja ratoja.

-Lähde: Wikipedia

eJokkis ohjeita ja ratoja:

http://www.jokkis.net/eJokkis/index.php?Sivu=4